Spodnie kucharskie stanowią jeden z podstawowych elementów ubioru kucharza. W ciepłej kuchni, gdzie kucharz ma założone długie spodnie ogromne znaczenie ma materiał z jakiego zostały wykonane. Spodnie kucharskie uszyte w 100% z bawełny zapewniają maksymalny komfort użytkowania. Z kolei spodnie zrobione z mieszanki poliestru i bawełny są wytrzymalsze, wydłużając tym samym ich okres użytkowania. Wśród żeskiej części personelu dużą popularnością cieszą się spódnice, które doskonale prezentują się z zapaskami, fartuchami oraz bluzkami. Taki komplet wygląda bardzo elegancko.
Ostatnie wpisy
Kategorie
P | W | Ś | C | P | S | N |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 |
Archiwa
Tagi
apaszka kelnerska
apaszki kelnerskie
chusta barmańska
chusta kelnerska
chusta kucharska
chusty gastronomiczne
chusty kelnerskie
chusty wielofunkcyjne
fartuch na zmywak
fartuch polipropylenowy
fartuch wodoochronny
fartuchy polipropylenowe
fartuchy wodoochronne
fartuchy wodoochronne producent
jak wiązać apaszkę kelnerską
jak wiązać chustę kelnerską
kelner krawat
krawat kelnerski
krawaty kelnerskie
odzież gastronomiczna kegel błażusiak
pierwsze gastronomiczne targi edukacji i pracy
pokaz odzieży gastronomicznej
targi gastronomiczne
targi gastronomiczne katowice
ubrania gastronomiczne